Готови ли сте за промяна?

Здравейте, аз съм Мануела. Аз съм завършен оптимист, предприемач и генеративен коуч, обучен в изграждане на успешна вътрешна нагласа.

Моят професионален опит може да се раздели на два етапа – корпоративен опит и надграждане.

Години наред управлявах Националния хиподрум, където организирах национални конни надбягвания или казано професионално: гладки надпрепусквания за коне от чистокръвна английска и арабска порода. Ръководих огромен обект с площ от 535 декара, заедно с всички прилежащи състезателни писти, конюшни, падоци, трибуни и други съоръжения. Дори продуцирах телевизионно предаване. След хиподрума бях Председател на Съвета на директорите на хотел Рила в София за четири години. 

После надградих моите бизнес знания и умения с три коучинг курса по методологията Success Factor Modeling в Силициевата долина в Калифорния, САЩ. Обучавах се при Робърт Дилтс – световно признат експерт и автор на методологията, работил с трима американски президенти, мултимилионни компании от ранга на „Apple“ и знаменитости като Тони Робинс.

От осем години помагам на клиентите ми да печелят техните житейски състезания. Помагам им да си изграждат успешна вътрешна нагласа и да се борят с колебанията, лимитиращите убеждения и страховете, които ги спират по пътя им към успеха.

Активно подкрепям предприемачеството в България като за втора година съм коуч и ментор към Менторската програма за подпомагане на женското предприемачество.

Член съм на Съвета „Предприемачество и стартъп“ към БТПП, съосновател съм на онлайн платформата Upgrade Academy и на международния център Generative Mindset ILC. Членувам също и в Международната Асоциация за Генеративна Промяна (IAGC) от 2018г. 

Промяната, съзидателната личностна промяна е любима моя тема, именно затова създадох онлайн курса „Пътеводител за успешна промяна“. Курсът е с продължителност 3 часа и е базиран на най-съвременните техники от коучинга и приложната психология, които са поднесени по забавен, лесен и достъпен за всеки начин.  

В личен план истински се гордея с дъщеря ми Ива и с моя роман по действителни събития „АНА“, публикуван от издателство „Сиела“ през 2019 г., година след като английската му версия „Ana’s Way” излезе в САЩ. Под секрет ще ви кажа, че в книгата съм описала собствената си житейска история, ведно с всички грешки, възходи и падения. Аз съм Ана. ☺

Спомняте ли си, че в началото ви се представих като завършен оптимист? Такава съм. Моята мечта е все повече хора (тук включвам и себе си) да живеем осъзнато, щастливо и успешно. Аз ще направя всичко, което зависи от мен. Ами вие?…

Имате интерес да научите повече за моделиране на вътрешната нагласа?

Свържете се с мен, за да участвам в следващото ви събитие.

Свържете се с Мануела

Мануела и Робърт Дилтс при връчване на сертификатите в Калифорния през 2017г.

Робърт е вдъхновител и поддръжник на Generative Mindset International Learning Center, създател на методологията Success Factor Modeling и основател на Dilts Strategy Group, California –  международна компания за коучинг и тренинг с глобална мрежа от консултанти в повече от 25 страни. Робърт е доказан международен авторитет в областта на съвременния коучинг и поведенчески тренинг, автор е на повече от 30 книги, а между корпоративните му клиенти са Apple, Microsoft, Hewlett-Packard, FIAT, Lucasfilm, Bank of America, Alitalia, Telecom Italia, RAI Italia, Ernst & Young, Световната Банка и много други.

Принципи на работа

при моделиране на върешната нагласа

Висок Професионализъм

Използвам съвременни световни методи от коучинга и приложната психология.

Пълна Конфиденциалност

Мое неотменно задължение, което гарантира вашата сигурност.

Взаимно Доверие

Необходимо условие за постигане на синергия и ефективност на процесите.

Максимални Резултати

Залагаме ясни критерии за измерване на резултатите и се стремим към максимума.

Галерия

Някога снимките са били негативи и позитиви, сега са цветни образи. Аналогично, пълноценното използване на подсъзнателните ресурси добавя нови нюанси и обогатява мирогледа.

Започнете пълноценно да използвате подсъзнателните си ресурси и да постигате максимални резултати!