Индивидуален коучинг
с Мануела

Фокусът е единствено и само върху вас,
вашите желания и нужди!
Важни сте само вие!

Наричам подсъзнателните ресурси Неосъзната Мъдрост.

Това е моето тълкуване на английския термин “unconscious mind”. В буквален превод “unconscious mind” на български би звучал като “неосъзнат разум” или “неосъзнат ум”, но според мен така ще изкривим смисъла и значението на този психологичен термин. Защото думи като “ум” и “разум” предполагат наличие на логика и рационално мислене, които пък нямат нищо общо с несъзнаваното ниво на човешката психика. То обединява всичко, намиращо се извън наш съзнателен контрол и респективно нашия разум – телесни функции, спомени, емоции, лични убеждения, навици, инстинкти, интуиция, прозрения и т.н. Всички тези подсъзнателни запаси ще използваме при моделиране на вътрешна нагласа.

 Неосъзнатата мъдрост е втъкана в така наречените „дълбоките структури“ на нашата същност, а до тях се достига по-бавно и по-трудно. Затова моите сесии са по-дълги от стандартните и продължават по 1,5 – 2 часа.

Срещите ни могат да бъдат онлайн или на живо, но при всички случаи държа да има повторяемост. По този начин „приласкаваме“ вашата неосъзната мъдрост и тя става услужлива към вас. След време моите клиенти често получават прозрения точно преди поредната сесия, будят се изпълнени с нови идеи и енергия, нямат търпение да ги обсъдим и да действат.

Направете запитване и при първа възможност ще ви поканя на безплатно, опознавателно интервю. Ще обсъдим вашите желания и очаквания, ще търсим синергия между нас, ще преценим какви ще са ползите за вас или за вашия проект. Вие ще имате възможност да се запознаете с личните ми качества и методите ми на работа, а аз ще ви кажа откровено дали и с какво мога да съм ви полезна.

Искам да подчертая, че интервюто не предполага ангажимент от нито една от страните. В случай, че решим да работим заедно, избираме подходящия за вас план, фиксираме ден и час за срещи, и действаме.

Запишете се сега
Аз не работя под „часовник“, а до резултат
Неосъзнатата мъдрост е втъкана в така наречените „дълбоките структури“ на нашата същност, а до тях се достига по-бавно и по-трудно. Затова моите сесии са по-дълги и продължават по 1,5 – 2 часа.
Срещите могат да бъдат онлайн или на живо
Държа да са в определен ден и в определен час, да има повторяемост. По този начин „приласкаваме“ вашата неосъзната мъдрост и тя става услужлива към вас.
Брой и честота на сесиите
Броят на сесиите и тяхната честота зависят изцяло от вашите цели, желания, заетост и от сроковете, които сте си поставили. Гарантирам ви, че за осем сесии ще постигнем изключителни резултати.
Безплатна първа среща
Първата среща е безплатно, опознавателно интервю. Ще обсъдим вашите желания и очаквания, ще се запознаете с личните ми качества и методите ми на работа и заедно ще преценим.
Интервю без ангажимент
Искам да подчертая, че интервюто не предполага ангажимент от нито една от страните. В случай, че решим да работим заедно, избираме подходящия за вас план, фиксираме ден и час за срещи, и действаме.

Вашите ползи от персоналната работа

Фокус

Фокусът е единствено и само върху вас, вашите желания, нужди и цели. Важни сте само вие!

Ресурси

Развивате ефективни умения за дългосрочно планиране и започвате систематично да постигате целите си.

Умения

Повишавате продуктивността си и постигате значително по-високи резултати от тези в момента.

Устойчивост

Усъвършенствате лидерските си умения и си изграждате устойчивост при справяне с критични ситуации.

Увереност

Повишават се вашата увереност и прозорливост както в бизнес, така и в личен аспект.

Резултати

Научавате се да използвате подсъзнателните си ресурси за да си изграждате силна вътрешна нагласа.

Резултати

Ефективни методи, водещи до трайна промяна в начина на мислене и по-добри резултати само за два месеца.

Клиенти

Доволни клиенти, които са повишили продуктивността си, мотивацията си и качеството си на живот.

Приходи

Трима от четири клиента постигат ръст в приходите. Клиентът може да е предприемач или екип от хора.

Какво казват моите клиенти?

Имах чувството, че програмата “Пътеводител за успешна промяна”е направена специално за мен. Изживяване, което не само промени начина ми на мислене, ами и обогати и канализира мислите и целите ми в насока, в която аз сам никога преди това не виждах и не можех да достигна. Препоръчвам на всеки да открие коучинга и неговата сила.

Николай МитовCheff и предприемач

Разговорите с Мануела Драганова постепенно и настъпателно водят към напредък. Мотивацията, креативността и стремежа ми към достигане на собствените хоризонти се утвърждаваха във всяка следваща среща. Препоръчвам нейните обучения, защото всеки, който има цел, трябва да успее да намери пътя за постигането им.

Венцислав ЙовковКонсултант по Европейски проекти 2021г.

По време на работа, Мануела така тайнствено и с лекота успя да извади мои лични блокажи, които моментално дадоха положителен резултат в бизнеса. Резултатите, които постигнахме са меко казано “вълшебни”. Чувствам се свободна и мотивирана, и най-важното намерила правилния път към целта. Благодаря, Мануела! Ти си моята вълшебница!

Поля ПетковаСобственик на туристическа агенция

Доверих се на Мануела като професионален консултант в подготовката ми за една публична лекция. Тя с лекота ми помогна да структурирам лекцията си, да изведа ключовите моменти, да конкретизирам основните цели при презентацията си. Лекцията ми предизвика невероятен интерес в аудиторията и бях поздравявана месеци наред от хора, присъствали на събитието.

Венета Димитрова, гр. СофияУправител и собственик на компании за бизнес услуги, финансови консултации и маркетинг

От Мануела разбрах в дълбочина какво представлява коучинга. Научих също, че тази техника подхожда изключително добре на моя темперамент и начин на мислене. Вече знам, че всичко се съдържа в мен, а професионалист като Мануела с правилните въпроси може да го извади на бял свят, иначе остава на място недостъпна сам да го откриеш.

Гена Събева, Гр. СофияУправляващ съдружник „Събеви груп“ ООД

СНЦ „Култура без граници“ работи с Мануела Драганова от няколко години по проекта за установяване на положителни нагласи у родителите на деца с диабет тип 1. Обученията са ползотворни, конструктивни и резултатни. Препоръчваме Мануела на всички, които търсят иновативни и ефективни обучения.

Култура без границиСдружение с нестопанска цел

Мануела ми помогна да конкретизирам близки и далечни цели, както в професионален така и в личен план. Подтикна ме сама да стигна до много важни решения, които не бяха лесни, но промениха живота ми към по-добро. Препоръчвам я с цялото си сърце, всеки един лев, който инвестирах в този коучинг ми се отплати стократно.

Елина ХристоваБизнес дама, предприемач

Мануела беше моя ментор при реализиране на проекта “Online Help For you“. Благодарение на нейните насоки, подкрепа и съвместна работа мога да се похваля, че проектът, който над две години не успях да стартирам, реализирах за три месеца. Благодаря на Мануела Драганова за подкрепата, търпението и вярата в мен. Препоръчвам на всеки да се възползва от привилегията да има ментор като Мануела.

Зоя Мавроваосновател Online Help For You

Тримесечен пакет

BGN 2227

включено ДДС
  • Интервю
  • 5 сесии генеративен коучинг
  • Продължителност на сесия 1,5 ч.
  • Запишете се сега

Шестмесечен пакетНай-предпочитан

BGN 4207

включено ДДС

Интервю

10 сесии генеративен коучинг

Продължителност на сесия 1,5 ч.

Unlimited support service

Запишете се сега

Годишен пакет

BGN 7920

включено ДДС

Интервю

20 сесии генеративен коучинг

Продължителност на сесия 1,5 ч.

Unlimited support service

Допълнителна сесия с член на екипа на Generative Mindset International Learning Center

Запишете се сега

*Всички посочени цени са с начислен ДДС.

Има ли други планове?

Разбира се! Аз работя с клиенти от всякакви браншове – от предприемачи с малък бизнес до лидери, управляващи мултимилионни компании. Също така често помагам на хората благотворително. Така че, в случай, че не откривате това, което търсите, не се колебайте да се свържете с мен. Ще обсъдим вашият казус и ще потърсим решение.

Отстъпки за плановете

Обмислете варианта за годишен коучинг абонамент, цената на който ще договорим в зависимост от честотата и броя на сесиите ни, ведно с всички възможни отстъпки. Не се колебайте да се свържете с мен и да коментираме вашите предпочитания.

Моят слоган е „Искам и Мога са брат и сестра“.
Моята задача е да ви съдействам да
намерите най-бързия и пряк път
между вашите Искам и Мога.

Мануела ДрагановаGenerative Coach
Мануела Драганова - Индивидуален коучинг

Нуждаете се от консултация, за да вземете информирано решение?

Не се колебайте да се свържете с мен.