Свържете се с мен

Пишете ми и при първа възможност ще ви поканя на безплатно, опознавателно интервю, за да обсъдим вашите желания и очаквания. Вие ще имате възможност да се запознаете с личните ми качества и методите ми на работа, а аз ще ви кажа откровено дали и с какво мога да съм полезназа на вас, вашия проект или вашия екип.

    Винаги съм заинтересована да ви помогна да постигате изключителни резултати като
    използвате собствените си подсъзнателни ресурси.

    Пишете ми и при първа възможност ще ви поканя на безплатно, опознавателно интервю. Ще обсъдим вашите желания и очаквания, ще търсим синергия между нас, ще преценим какви ще са ползите за вас или за вашия проект. Вие ще имате възможност да се запознаете с личните ми качества и методите ми на работа, а аз ще ви кажа откровено дали и с какво мога да съм ви полезна.
    Искам да подчертая, че интервюто не предполага ангажимент от нито една от страните. В случай, че решим да работим заедно, избираме подходящия за вас план, фиксираме ден и час за срещи, и действаме.

    Срещите ни могат да бъдат онлайн или на живо, но при всички случаи държа да има повторяемост. Неосъзнатата мъдрост е втъкана в така наречените „дълбоките структури“ на нашата същност, а до тях се достига по-бавно и по-трудно. Затова моите сесии са по-дълги от стандартните и продължават по 1,5 – 2 часа. По този начин „приласкаваме“ вашата неосъзната мъдрост и тя става услужлива към вас. След време моите клиенти често получават прозрения точно преди поредната сесия, будят се изпълнени с нови идеи и енергия, нямат търпение да ги обсъдим и да действат.