Метатренинг за повишаване на продуктивността на екипите

Използвайте подсъзнателните ресурси на екипа за да постигате изключителни резултати!

Метаморфози на успеха

Метатренингът е двудневно обучение за повишаване на продуктивността на екипите, по време на което се отключват подсъзнателните ресурси и се изграждат практически умения за моделиране на вътрешната нагласа. 

Методологията, заложена в тренинга, е успешно използвана от стотици компании в Силициевата долина, Европа и Азия. Използвам доказани техники от коучинга и съвременната практична психология, които повишават креативността, прозорливостта и увереността. Сложните процеси са поднесени просто и достъпно, без излишна терминология и усложнения.

Метафора. Метаморфоза. Метавселена. Общото между тях е представката „мета“, която в  буквален превод от гръцки езиk означава „отвъд“. Ние активно използваме термина „мета позиция“ в генеративния коучинг. Това е тази позиция, която ни дава перспектива върху цялата система и ни позволява да влияем на процесите на дълбоко ниво, използвайки всички налични съзнателни и подсъзнателни ресурси. 

Наричам подсъзнателните ресурси Неосъзнатата Мъдрост. Това е моето тълкуване на английския термин “unconscious mind”. Неосъзнатата мъдрост обединява всичко, намиращо се извън съзнателен контрол и респективно разум – телесни функции, спомени, емоции, лични убеждения, навици, инстинкти, интуиция, прозрения и т.н.

Всички тези подсъзнателни запаси ще използваме в метатренинга за повишаване на продуктивността, плюс още един много важен ресурс – колективният интелект на вашия екип. Ползите ви са общи и индивидуални.

Направете запитване
Продължителност

2 дни – 16 часа

Времева рамка

От 9:00ч. до 18:00ч.

Формат

Група до 12 души

Цена

4400 лв

Метатренинг за повишаване на продуктивността на екипите

Ден 1

Опознаване на възможностите на неосъзнатата мъдрост и включване на подсъзнателните ресурси в работната дейност на екипа. Целеполагане и обединяване на членовете на екипа около генерираните общи цели и желани резултати. Обзор и подготовка за инсталиране на вътрешна нагласа за успех на екипа. 

Ден 2

Метаморфоза на екипа. Моделиране на системата от вътрешни убеждения – инсталиране на стимулиращи убеждения  и трансформиране на съществуващите лимитиращи убеждения на членовете на екипа. Повишаване на мотивацията и създаване на трайни навици за висока продуктивност на екипа.

Вашите ползи от метатренинга

Ръст

Повишаване на мотивацията, креативността и продуктивността на екипа.

Прогрес

Подобряване на резултатите на екипа и финансовото състояние и на компанията.

Ангажираност

Засилване на личната ангажираност и обединяване на екипа около взаимни цели.

Иновативност

Стимулиране на колективната интелигентност и заздравяване на екипния дух.

За кого е подходящ  метатренингът?

Метатренингът е подходящ за екипите на компании и организации, които се стремят да постигат изключителни резултати в бизнеса или тяхната област на реализация – IT сектор, недвижими имоти, търговия, производство, услуги. 

Метатренингът е високоефективен метод за повишаване на продуктивността както за доказани лидери на пазара, така и за прохождащи стратъпи. 

Метатренингът не изисква степен или специфика на образованието, а набор от съзидателни ценности и проактивност на екипите.

Интензивно двудневно обучение за повишаване на продуктивносттаМетатренинг

BGN 4400

включено ДДС

Интензивно двудневно обучение по системите Success Factor Modeling и Own Your Change

Провежда се последователно или с интервал между дните

Индивидуална сесия за лидера на екипа преди началото на обучението

 Индивидуална сесия за лидера на екипа след края на обучението

Сертификати от Generative Mindset Learning Center на всички участници за завършено обучение за повишаване на продуктивността

 

Направете запитване
Има ли други планове?

Разбира се! Аз работя с клиенти от всякакви браншове – от предприемачи с малък бизнес до лидери, управляващи мултимилионни компании. Също така често помагам на хората благотворително. Така че, в случай, че не откривате това, което търсите, не се колебайте да се свържете с мен. Ще обсъдим вашият казус и ще потърсим решение.

Отстъпки за плановете

Обмислете варианта за годишен коучинг абонамент, цената на който ще договорим в зависимост от честотата и броя на сесиите ни, ведно с всички възможни отстъпки. Не се колебайте да се свържете с мен и да коментираме вашите предпочитания.

Резултати

Ефективни методи, водещи до трайна промяна в начина на мислене и по-добри резултати само за два месеца.

Клиенти

Доволни клиенти, които са повишили продуктивността си, мотивацията си и качеството си на живот.

Приходи

Трима от четири клиента постигат ръст в приходите. Клиентът може да е предприемач или екип от хора.

Какво казват моите клиенти?

Имах чувството, че програмата “Пътеводител за успешна промяна”е направена специално за мен. Изживяване, което не само промени начина ми на мислене, ами и обогати и канализира мислите и целите ми в насока, в която аз сам никога преди това не виждах и не можех да достигна. Препоръчвам на всеки да открие коучинга и неговата сила.

Николай МитовCheff и предприемач

Разговорите с Мануела Драганова постепенно и настъпателно водят към напредък. Мотивацията, креативността и стремежа ми към достигане на собствените хоризонти се утвърждаваха във всяка следваща среща. Препоръчвам нейните обучения, защото всеки, който има цел, трябва да успее да намери пътя за постигането им.

Венцислав ЙовковКонсултант по Европейски проекти 2021г.

По време на работа, Мануела така тайнствено и с лекота успя да извади мои лични блокажи, които моментално дадоха положителен резултат в бизнеса. Резултатите, които постигнахме са меко казано “вълшебни”. Чувствам се свободна и мотивирана, и най-важното намерила правилния път към целта. Благодаря, Мануела! Ти си моята вълшебница!

Поля ПетковаСобственик на туристическа агенция

Доверих се на Мануела като професионален консултант в подготовката ми за една публична лекция. Тя с лекота ми помогна да структурирам лекцията си, да изведа ключовите моменти, да конкретизирам основните цели при презентацията си. Лекцията ми предизвика невероятен интерес в аудиторията и бях поздравявана месеци наред от хора, присъствали на събитието.

Венета Димитрова, гр. СофияУправител и собственик на компании за бизнес услуги, финансови консултации и маркетинг

От Мануела разбрах в дълбочина какво представлява коучинга. Научих също, че тази техника подхожда изключително добре на моя темперамент и начин на мислене. Вече знам, че всичко се съдържа в мен, а професионалист като Мануела с правилните въпроси може да го извади на бял свят, иначе остава на място недостъпна сам да го откриеш.

Гена Събева, Гр. СофияУправляващ съдружник „Събеви груп“ ООД

СНЦ „Култура без граници“ работи с Мануела Драганова от няколко години по проекта за установяване на положителни нагласи у родителите на деца с диабет тип 1. Обученията са ползотворни, конструктивни и резултатни. Препоръчваме Мануела на всички, които търсят иновативни и ефективни обучения.

Култура без границиСдружение с нестопанска цел

Мануела ми помогна да конкретизирам близки и далечни цели, както в професионален така и в личен план. Подтикна ме сама да стигна до много важни решения, които не бяха лесни, но промениха живота ми към по-добро. Препоръчвам я с цялото си сърце, всеки един лев, който инвестирах в този коучинг ми се отплати стократно.

Елина ХристоваБизнес дама, предприемач

Мануела беше моя ментор при реализиране на проекта “Online Help For you“. Благодарение на нейните насоки, подкрепа и съвместна работа мога да се похваля, че проектът, който над две години не успях да стартирам, реализирах за три месеца. Благодаря на Мануела Драганова за подкрепата, търпението и вярата в мен. Препоръчвам на всеки да се възползва от привилегията да има ментор като Мануела.

Зоя Мавроваосновател Online Help For You

Неформална рамка на програмата

Конфиденциалност
Доверие
Проактивност
Забавление

I used to study Classics, and the word “meta” comes from the Greek word meaning “beyond”. For me, it symbolizes that there is always more to build, and there is always a next chapter to the story.

Mark Zuckerberg

Нуждаете се от консултация, за да вземете информирано решение?

Не се колебайте да се свържете с мен.