Skip to main content

Авторска програма „Пътеводител за успешна промяна“

Научете се да използвате скритите си подсъзнателни ресурси,
за да постигате по-добри резултати. И използвайте тези умения завинаги!

Наричам подсъзнателните ресурси Неосъзната Мъдрост.

Кръстих авторската ми програма „Пътеводител за успешна промяна“, защото вярвам, че истинската промяна започва и протича вътре в нас. Използвала съм доказани техники от коучинга и съвременната практична психология, които повишават креативността, прозорливостта и увереността. Сложните процеси са поднесени просто и достъпно, без излишна терминология и усложнения. 

Пътеводителят е фокусиран върху моделиране на вътрешната нагласа. 

Когато опознаете подсъзнателните си ресурси и започнете да използвате неосъзнатата си мъдрост в своя полза, вие ще можете да генерирате нови идеи и да намирате уникални решения за съществуващите проблеми или предизвикателства.

От Пътеводителя ще придобиете ефективни умения да променяте вътрешните си убеждения и да си изграждате вътрешна нагласа за успех, а новата ви нагласа ще станат основополагащ фактор за вашия просперитет. И най-хубавото е, че вие ще можете да използвате тези ваши умения не временно, а завинаги.

Запишете се сега

Съдържание на програмата „Пътеводител за успешна промяна“

Пътеводителят се състои от четири последователни модула.

Creator of quality designs and thinker of fresh ideas.

В първия модул ще се запознаете с подсъзнателните ресурси, с които разполага всеки човек.

 • Модул 1.1 – Въведение
 • Модул 1.2 – Неосъзнатата мъдрост. Част 1
 • Модул 1.3 – Неосъзнатата мъдрост. Част 2

Look deep into nature, and then you will understand everything better.

Във втория модул ще се фокусирате върху вашите лични желания и нужди. Ще конкретизирате вашите цели, ще съставите план за постигането им и ще си изработите  емоционална връзка с тях.

 • Модул 2.1 – Визия
 • Модул 2.2 – Изготвяне на план
 • Модул 2.3 – Предварителна подготовка

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

В трети модул ще работим изцяло с моделиране совбствената вътрешна нагласа.

 • Модул 3.1 – Вътрешна нагласа
 • Модул 3.2 – Стимулиращи убеждения
 • Модул 3.3 – Лимитиращи убеждения

The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.

В четвърти модул ще подсилите стимулиращите си убеждения и ще трансформирате лимитиращите си вътрешни убеждения.

 • Модул 4.1 – Цикъл за промяна на убежденията
 • Модул 4.2 – Упражнение за промяна на убежденията
 • Модул 4.3 – Епилог

Какво да очаквате от „Пътеводител за успешна промяна“

Осъзнатост

Ще почувствате, че за разлика от много други хора, вие сте намерили пътя си и сте заредени с енергия да постигате мечтите си. Ще се чувствате късметлии.

Целеустременост

Мечтите ви няма да са просто фантазии, а ясни цели, подкрепени с конкретен план за постигането им. Ще усетите прилив на мотивация и ентусиазъм.

Увереност

Ще започнете да се доверявате повече на интуицията си. Ще впрегнете силата на инстинктите си и целия си житейски опит за постигане на желаните цели.

Вяра

Ще повярвате в себе си. А после, необяснимо как, ще започнете да привличате хора и да предизвиквате събития, които да са във ваша полза.

За кого е предназначен „Пътеводител за успешна промяна“

Пътеводителят е предназначен за всички, които се стремят се развиват като личности и които желаят да постигат по-добри резултати в личния си живот и в бизнеса. 

Как да се възползвате най-добре от Пътоводителя?

Имайте предвид, че програмата „Пътеводител за успешна промяна“ представлява  процес на осъзнаване и трансформация, преминаващ през отделни фази. Процес, не акт. Приемете факта, че изисква време. поставете нова цел. Моля помнете, че промяната в начина на мислене става постепенно, деликатно и органично, без агресия!

Доверие

Не е необходимо да разбирате и анализирате всичко. Просто се отпуснете, бъдете отворени за нови възможности и доверчиви. Да, бъдете доверчиви! Повярвайте безрезервно в необхватния потенциал и добронамереност на собствената ви неосъзната мъдрост. Водете си записки и отбелязвайте всеки от вашите така наречените “Аха” моменти.

Проактивност

Пътеводителят ще ви води, но от вас ще зависи да следвате инструкциите, да се ангажирате, да бъдете отдадени и да предприемете конкретни действия. Действайте! Не се мотайте, не отлагайте, не чакайте “по-подходящ момент”. Бъдете с нагласата, че от тук нататък всяко ваше прозрение носи потенциал да разшири мирогледа ви завинаги.

Забавление

Забавлението се появява тогава, когато отпаднат догмите и oграниченията, а на тяхно място се появи спонтанност. Тогава се отключва енергията на детското любопитство и творчеството. Искам вашата неосъзната мъдрост да усети вълнението, свързано с желанията ви, и да си каже: “Уау, това изглежда и се усеща наистина страхотно. Давай да го постигаме!”

Какво казват моите клиенти?

Имах чувството, че програмата “Пътеводител за успешна промяна”е направена специално за мен. Изживяване, което не само промени начина ми на мислене, ами и обогати и канализира мислите и целите ми в насока, в която аз сам никога преди това не виждах и не можех да достигна. Препоръчвам на всеки да открие коучинга и неговата сила.

Николай МитовCheff и предприемач

Разговорите с Мануела Драганова постепенно и настъпателно водят към напредък. Мотивацията, креативността и стремежа ми към достигане на собствените хоризонти се утвърждаваха във всяка следваща среща. Препоръчвам нейните обучения, защото всеки, който има цел, трябва да успее да намери пътя за постигането им.

Венцислав ЙовковКонсултант по Европейски проекти 2021г.

По време на работа, Мануела така тайнствено и с лекота успя да извади мои лични блокажи, които моментално дадоха положителен резултат в бизнеса. Резултатите, които постигнахме са меко казано “вълшебни”. Чувствам се свободна и мотивирана, и най-важното намерила правилния път към целта. Благодаря, Мануела! Ти си моята вълшебница!

Поля ПетковаСобственик на туристическа агенция

Доверих се на Мануела като професионален консултант в подготовката ми за една публична лекция. Тя с лекота ми помогна да структурирам лекцията си, да изведа ключовите моменти, да конкретизирам основните цели при презентацията си. Лекцията ми предизвика невероятен интерес в аудиторията и бях поздравявана месеци наред от хора, присъствали на събитието.

Венета Димитрова, гр. СофияУправител и собственик на компании за бизнес услуги, финансови консултации и маркетинг

От Мануела разбрах в дълбочина какво представлява коучинга. Научих също, че тази техника подхожда изключително добре на моя темперамент и начин на мислене. Вече знам, че всичко се съдържа в мен, а професионалист като Мануела с правилните въпроси може да го извади на бял свят, иначе остава на място недостъпна сам да го откриеш.

Гена Събева, Гр. СофияУправляващ съдружник „Събеви груп“ ООД

СНЦ „Култура без граници“ работи с Мануела Драганова от няколко години по проекта за установяване на положителни нагласи у родителите на деца с диабет тип 1. Обученията са ползотворни, конструктивни и резултатни. Препоръчваме Мануела на всички, които търсят иновативни и ефективни обучения.

Култура без границиСдружение с нестопанска цел

Мануела ми помогна да конкретизирам близки и далечни цели, както в професионален така и в личен план. Подтикна ме сама да стигна до много важни решения, които не бяха лесни, но промениха живота ми към по-добро. Препоръчвам я с цялото си сърце, всеки един лев, който инвестирах в този коучинг ми се отплати стократно.

Елина ХристоваБизнес дама, предприемач

Мануела беше моя ментор при реализиране на проекта “Online Help For you“. Благодарение на нейните насоки, подкрепа и съвместна работа мога да се похваля, че проектът, който над две години не успях да стартирам, реализирах за три месеца. Благодаря на Мануела Драганова за подкрепата, търпението и вярата в мен. Препоръчвам на всеки да се възползва от привилегията да има ментор като Мануела.

Зоя Мавроваосновател Online Help For You

Резултати

Ефективни методи, водещи до трайна промяна в начина на мислене и по-добри резултати само за два месеца.

Клиенти

Доволни клиенти, които са повишили продуктивността си, мотивацията си и качеството си на живот.

Приходи

Трима от четири клиента постигат ръст в приходите. Клиентът може да е предприемач или екип от хора.

Започнете пълноценно да използвате подсъзнателни си ресурси и да постигате максимални резултати!

Не знаеш от къде да започнеш? Отговори на няколко кратки въпроса, за да дефинираш своята настояща ситуация.