Екипен генеративен

коучинг за повишаване

на продуктивността

Уникална методология,
уникални резултати.

Навиците се създават когато има повторяемост

При екипният генеративен коучинг използвам уникална методология за повишаване на продуктивността на екипите, която отключва подсъзнателните ресурси и изгражда практически умения за моделиране на вътрешната нагласа на базата на личен опит. Тази методологията е успешно използвана от десетки компании в Силициевата Долина, Европа и Азия.

Наричам подсъзнателните ресурси Неосъзнатата Мъдрост. Това е моето тълкуване на английския термин “unconscious mind”. Неосъзнатата мъдрост обединява всичко, намиращо се извън съзнателен контрол и респективно разум – телесни функции, спомени, емоции, лични убеждения, навици, инстинкти, интуиция, прозрения и т.н. Всички тези подсъзнателни запаси ще използваме при моделиране на вътрешна нагласа, плюс още един много важен ресурс – колективният интелект на вашия екип.

Неосъзнатата мъдрост е втъкана в така наречените „дълбоките структури“ на нашата същност, а до тях се достига по-бавно и по-трудно. Затова моите коучинг сесии са по-дълги от стандартните и продължават по 2 часа. В зависимост от вашата корпоративна политика, срещите ни могат да бъдат онлайн или на живо, но при всички случаи държа да има повторяемост. Ползите са общи и индивидуални.

Работя с групи до 12 души. Продължителността на екипния коучинг по методологията за повишаване на продуктивността е два месеца, през които провеждаме 8 екипни двучасови коучинг сесии всяка седмица. Сесиите могат да бъдат онлайн, на живо или комбинация от двете. Ефектът при работа с подсъзнателните ресурси е значително по-осезаем и траен, когато срещите са регулярни, затова силно препоръчвам този метод на работа. Така постигаме повторяемост и практически създаваме навици за висока продуктивност у вашия екип.

Направете запитване

Вашите ползи от екипния коучинг

Ръст

Повишаване на продуктивността, мотивацията и ефективността на членовете на екипа.

Прогрес

Подобряване на резултатите на екипа и финансовото състояние и на компанията.

Ангажираност

Засилване на личната ангажираност и обединяване на екипа около взаимни цели и стратегия.

Иновативност

Стимулиране на колективната интелигентност и заздравяване на екипния дух на екипа.

Аргументи
Екипният коучинг е доказано средство за повишаване на продуктивността на екипите и подобряване на финансовото състояние на компаниите. Статистиките сочат, че инвестициите в коучинг се възвръщат поне седем пъти.
Ползи

Участниците се обединяват и работят заедно за постигането на обща, значима за тях цел. Екипният дух, мотивацията и ангажираността на вашия екип нарастват значително. Изграждат се трайни навици за повишаване на продуктивността.

Ефект

Когато вашият екип опознае подсъзнателните си ресурси и започне да ги използва в своя полза, той получава умения да генерира нови идеи и да намира уникални решения за съществуващите проблеми или предизвикателства.

Резултати

В началото на обучението се залагат ясни и разнородни критерии, които да дефинират успешното постигане на целите. По този начин в края на обучението могат да се отчетат реалните постижения и степента на напредък на екипа.

Методологията за повишаване на продуктивността на екипите се състои от два етапа.

Етап 1

Опознаване на възможностите на неосъзнатата мъдрост и включване на подсъзнателните ресурси в работната дейност на екипа. Целеполагане и обединяване на членовете на екипа около генерираните общи цели и желани резултати. Обзор на видовете убеждения и подготовка за проектиране на успешна вътрешна нагласа на екипа.

Етап 2

Метаморфоза на екипа. Моделиране на системата от вътрешни убеждения – инсталиране на стимулиращи убеждения и  трансформиране на съществуващите лимитиращи убеждения на членовете на екипа. Инсталиране на успешна вътрешна нагласа и навици за висока продуктивност у членовете на екипа. Синхронизиране с бъдещето. 

Екипният коучинг е доказано средство за повишаване на продуктивността на екипите и подобряване на финансотото състояние на компаниите. Не случайно съвременният коучинг се нарежда сред най-бързо развиващите се отрасли в американската и в световната икономика. Статистиките сочат, че инвестициите в коучинг се възвръщат поне седем пъти.

Резултати

Ефективни методи, водещи до трайна промяна в начина на мислене и по-добри резултати само за два месеца.

Клиенти

Доволни клиенти, които са повишили продуктивността си, мотивацията си и качеството си на живот.

Приходи

Трима от четири клиента постигат ръст в приходите. Клиентът може да е предприемач или екип от хора.

Какво казват моите клиенти?

Имах чувството, че програмата “Пътеводител за успешна промяна”е направена специално за мен. Изживяване, което не само промени начина ми на мислене, ами и обогати и канализира мислите и целите ми в насока, в която аз сам никога преди това не виждах и не можех да достигна. Препоръчвам на всеки да открие коучинга и неговата сила.

Николай МитовCheff и предприемач

Разговорите с Мануела Драганова постепенно и настъпателно водят към напредък. Мотивацията, креативността и стремежа ми към достигане на собствените хоризонти се утвърждаваха във всяка следваща среща. Препоръчвам нейните обучения, защото всеки, който има цел, трябва да успее да намери пътя за постигането им.

Венцислав ЙовковКонсултант по Европейски проекти 2021г.

По време на работа, Мануела така тайнствено и с лекота успя да извади мои лични блокажи, които моментално дадоха положителен резултат в бизнеса. Резултатите, които постигнахме са меко казано “вълшебни”. Чувствам се свободна и мотивирана, и най-важното намерила правилния път към целта. Благодаря, Мануела! Ти си моята вълшебница!

Поля ПетковаСобственик на туристическа агенция

Доверих се на Мануела като професионален консултант в подготовката ми за една публична лекция. Тя с лекота ми помогна да структурирам лекцията си, да изведа ключовите моменти, да конкретизирам основните цели при презентацията си. Лекцията ми предизвика невероятен интерес в аудиторията и бях поздравявана месеци наред от хора, присъствали на събитието.

Венета Димитрова, гр. СофияУправител и собственик на компании за бизнес услуги, финансови консултации и маркетинг

От Мануела разбрах в дълбочина какво представлява коучинга. Научих също, че тази техника подхожда изключително добре на моя темперамент и начин на мислене. Вече знам, че всичко се съдържа в мен, а професионалист като Мануела с правилните въпроси може да го извади на бял свят, иначе остава на място недостъпна сам да го откриеш.

Гена Събева, Гр. СофияУправляващ съдружник „Събеви груп“ ООД

СНЦ „Култура без граници“ работи с Мануела Драганова от няколко години по проекта за установяване на положителни нагласи у родителите на деца с диабет тип 1. Обученията са ползотворни, конструктивни и резултатни. Препоръчваме Мануела на всички, които търсят иновативни и ефективни обучения.

Култура без границиСдружение с нестопанска цел

Мануела ми помогна да конкретизирам близки и далечни цели, както в професионален така и в личен план. Подтикна ме сама да стигна до много важни решения, които не бяха лесни, но промениха живота ми към по-добро. Препоръчвам я с цялото си сърце, всеки един лев, който инвестирах в този коучинг ми се отплати стократно.

Елина ХристоваБизнес дама, предприемач

Мануела беше моя ментор при реализиране на проекта “Online Help For you“. Благодарение на нейните насоки, подкрепа и съвместна работа мога да се похваля, че проектът, който над две години не успях да стартирам, реализирах за три месеца. Благодаря на Мануела Драганова за подкрепата, търпението и вярата в мен. Препоръчвам на всеки да се възползва от привилегията да има ментор като Мануела.

Зоя Мавроваосновател Online Help For You

Генеративен коучинг за група до 6 човекаПодходящ за екип до 6 души

BGN 3168

включено ДДС

Продължителност на екипния коучинг: 2 месеца

Регулярност на срещите: всяка седмица

Продължителност на срещите: 2 часа

Индивидуална сесия за лидера на екипа преди началото на обучението

Индивидуална сесия за лидера на екипа след края на обучението

Сертификати от Generative Mindset Learning Center на всички участници за завършено обучение за повишаване на продуктивността

 

Направете запитване

Генеративен коучинг за екипи до 12 човекаПодходящ за екип до 12 души

BGN 3960

включено ДДС

Продължителност на екипния коучинг: 2 месеца

Регулярност на срещите: всяка седмица

Продължителност на срещите: 2 часа

Индивидуална сесия за лидера на екипа преди началото на обучението

Индивидуална сесия за лидера на екипа след края на обучението

Сертификати от Generative Mindset Learning Center на всички участници за завършено обучение за повишаване на продуктивността

 

Направете запитване
Има ли други планове?

Разбира се! Аз работя с клиенти от всякакви браншове – от предприемачи с малък бизнес до лидери, управляващи мултимилионни компании. Също така често помагам на хората благотворително. Така че, в случай, че не откривате това, което търсите, не се колебайте да се свържете с мен. Ще обсъдим вашият казус и ще потърсим решение.

Отстъпки за плановете

Обмислете варианта за годишен коучинг абонамент, цената на който ще договорим в зависимост от честотата и броя на сесиите ни, ведно с всички възможни отстъпки. Не се колебайте да се свържете с мен и да коментираме вашите предпочитания.

Проактивните хора могат да носят времето в себе си – безразлично им е дали вали или не, защото те се ръководят от ценностите си.

Стивън Ковиавтор на бестселъра „Седемте навика на високоефективните хора“
Генеративен коуч Мануела Драганова

Нуждаете се от консултация, за да вземете информирано решение?

Не се колебайте да се свържете с мен.