Свържете се с мен

Пишете ми и при първа възможност ще ви поканя на безплатно, опознавателно интервю, за да обсъдим вашите желания и очаквания. Вие ще имате възможност да се запознаете с личните ми качества и методите ми на работа, а аз ще ви кажа откровено дали и с какво мога да съм полезназа на вас, вашия проект или вашия екип.

  Двудневен Метатренинг за екипаДвумесечен екипен коучинг по програма за повишаване на продуктивносттаНуждаем се от консултация, за да вземем информирано решение

  Винаги съм заинтересована да помогна вашият екип да постига изключителни резултати, като използвате индивидуалните и колективни подсъзнателни ресурси.

  Пишете ми и при първа възможност ще организираме безплатно, опознавателно интервю. Ще обсъдим вашите желания и очаквания, ще преценим какви ще са ползите за вашия екип и вашия проект. Вие ще имате възможност да се запознаете с личните ми качества и методите ми на работа, а аз ще ви кажа откровено дали и с какво мога да съм ви полезна.

  Искам да подчертая, че интервюто не предполага ангажимент от нито една от страните. В случай, че решим да работим заедно, избираме подходящия за вас метод на работа и действаме.

  Срещите ни могат да бъдат онлайн или на живо. Методите ми на работа са следните: двудневно обучение за повишаване на продуктивността или регулярни ежеседмични двучасови коучинг сесии в продължение на два месеца за повишаване на продуктивността на вашия екип.

  Ефектът при работа с подсъзнателните ресурси е значително по-осезаем и траен, когато срещите са регулярни за по-дълъг период. Затова силно препоръчвам втория  метод на работа – регулярни двучасови коучинг сесии с членовете на вашия екип в продължения на два месеца. Така постигаме повторяемост и практически създаваме навици за висока продуктивност у вашия екип.